5 eenvoudige feiten over Sanitairreiniging beschreven

Een geconcentreerde, zure reiniger reiniger, mag aangewend worden vanwege reinigen en ontkalken over algemene wasruimte oppervlakken.

SANI 700 is een geur neutralisator, urinevreter en bacterie afbreker vanwege bij meer toiletten en urinoirs, sanitair, afvoerpijpen, putjes en septic tanks

Meteen advies Aarzel niet teneinde contact met het op te nemen. Wij kunnen u dan ook allemaal vertellen aan dit assortiment, prijzen, levertijden en een opties om monsters op te vragen.

einigers vanwege dit bestrijden aangaande hardnekkige kalkvorming.  Allemaal aan onze bediening

Sanitairreiniger met bacterie- culturen die vanwege stankafbraak wensen. Een aangename parfumering zorgt voor een langdurige frisse geur. Het product is onwerkzaam in combinatie betreffende chloor.

CleanDeal biedt een uiteenlopend assortiment aan sanitairreinigers, welke een hygiëne in sanitaire ruimten zodra badkamers en toiletten, uitstekend waarborgen.

De nieuwe Slim Jim met luchtsleuven zorgt voor een efficientere afvalinzameling; bespaar tijd, verminder inspanningen en verlaag de arbeidskosten. Tal van innovatieve oplossingen verwerkt in één product!

Passend vanwege vele toepassingen. Maak de helft aangaande de doek vochtig betreffende mineraalwater en reinig dit oppervlak.

Direct raadgeving Aarzel ook niet om aanraking met ons op te nemen. We kunnen u allemaal vertellen over dit assortiment, prijzen, levertijden en de opties om monsters op te vragen.

Perfect vanwege desinfectie in combinatie betreffende de Desinfectie foamspray 2036094. Behandeling biociden betrouwbaar. Bekijk vóór gebruik aanvankelijk dit etiket en een productinformatie.

Kosteloos offerte aanvragen Met ruim 50 teamleden door het gehele land beschikken over we iedere keer iemand bij u in de omgeving! Zeker twijfel ook niet en belangstelling kosteloos een offerte aan!

De SG 4/4 is een compacte en robuuste stoomreiniger betreffende ons uitzonderlijke kracht. Mede door de stoomdruk van 4 bar kan zijn ons prima reiniging verzekerd. De doorlopende controle van dit stoomvolume en de VapoHydro-functie (doorlopende regeling aangaande stoomverzadiging) zorgen ervoor het het toestel perfect vriendelijk kan worden wegens elke reinigingstaak. Het 2-tanksysteem kan zijn doorlopend navulbaar en garandeert daardoor ons heerlijke opwarmtijd en een ononderbroken bediening.

Limonella kan zijn een frisgeurend reinigingsmiddel op fundering met natuurlijke oliën. Dit kan zijn een onschuldig, neutraal product dan in combinatie betreffende andere reinigingsmiddelen buiten nadelige effecten kan geraken gebruikt.

Passend voor ettelijke toepassingen. Maak een helft aangaande een doek vochtig betreffende water en reinig dit oppervlak.

STC RED is een ingedikt reinigingsmiddel vanwege dit periodiek verminderen van kalkafzettingen zodat de helft met een check here arbeidstijd bespaard is. Door de verdikte opbouw geraken werkzame stoffen, met name op staande oppervlakken maximaal benut teneinde de kalk af te breken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *